omgeving

Halter Studio is gelegen in de wijk Wittevrouwen. Deze zeer populaire wijk ligt op loopafstand van het oude centrum van Utrecht. Ook het universiteitscentrum Utrecht Science Park (de Uithof) is vlakbij.

In het centrum staat de eeuwenoude Domtoren, die je kunt beklimmen. En er zijn prachtige grachten, met net boven het waterniveau de unieke werven. Op deze werven werden vroeger de boten gelost en zijn nu gezellige terrassen. Je kunt diverse musea bezoeken en Utrecht is een echte ‘kerkenstad’.
Ook om te winkelen kun je je hart ophalen.

Er staat een fiets voor je klaar; daarmee ben je binnen 15 minuten in het Utrecht Science Park. De bushalte naar de universiteit is op 7 loopminuten. 
Boodschappen kun je doen in de kleine winkeltjes in de buurt of in de supermarkt. Restaurants in diverse prijsklassen zijn vlakbij.

Met de trein ben je in 30 minuten in het centrum van Amsterdam, en vanuit de studio ben je binnen 5 minuten op de snelweg.

Aan het einde van de straat is het Griftpark; een echt stadspark waar je kunt wandelen, picknicken, skateboarden of lekker in het zonnetje zitten of liggen. In het Griftpark is ook een kinderboerderij, compleet met varkens, koeien en schapen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.